Finaal
Hääleta
Kodukujundaja korter on valmis! Vaata, milliseks kujunes Eesti esimene hääletuste teel valminud kodu!

SISUTURUNDUS

Uudiseid kardinamaailmast!

Foto: erakogu

Kangaga kinniveetud aknaavad, millede tagant kumab läbi tubast toasooja mõjuvad justkui laternad linnapildis ning majakad külateede vahel. See, milline valgus neist läbi kumab ning milline vaade avaneb aknale toast vaadelduna, on aga hoopis isemoodi põnev mõtte- ja mustrimäng. Kardin muutub siinkohal uueks ja oluliseks ruumielemendiks, pakkudes sügise hakul igale ruumiloojale lõpmata palju võimalusi isikupärase kodu kujundamiseks.

Sunoreki kollektsioonid on saanud tubli täienduse uute mustrite ning toonide hulgast.

Siinkohal võib naturaalseid toone ka julgelt värskendada sügiseselt moodsate maakarva värvidega, millest erilist comebacki on tegemas pruun oma variatsioonides, andes seeläbi ka beežile sügavama tooni ning kutsudes omavahel kombineerima erinevaid värvusastmeid.

Uue kollektsiooni seast tasub esile tõsta ka tekstiili- ja mustrimaailmas hetkel moekate suurte printide ning geomeetriliste vormidega valikuid.

Foto: erakogu

Tekstuuri ja tehnilist ilu hindavale hingele on ruloode perekond kasvanud vägagi arhitektuurseks, andes lisaks mustrite- ja värvimängule võimaluse liigendada aknaava ka vormiga. Kauni murtud kujuga voldikkardinad pakuvad senisest rohkem värve ja mustreid.

Püstlamellide kangavalikusse on samuti lisandunud uusi tekstuure ning toone, lubades seda kasutada nii kontoris kui ka moodsama stiiliga interjööris, mis hindab selget vormi. Siinkohal üllatab kui palju on võimalik madalale ruumile kõrgust juurde anda, kattes aknaava pikkade sihvakate lamellidega.

Foto: erakogu

Sunoreki uued kangakataloogid said Eesti Disainiauhinnad 2016 konkursil hõbemedali.

Kataloogide disain on eriline selle poolest, et juhendab klienti kiiresti ja lihtsa vaevaga õige valikuni. Värvide järgi kataloogidesse paigutatud kangad aitavad inimesel leida just sobivaima tooni ja struktuuriga kanga ilma liigse lappamiseta.

Erinevad värvi ja mustrikooslused on loodud nii, et need sobiksid ilmestama igat põhjamaise maitse järgi sisustatud ruumi.

Tutvu lähemalt just sinu kodule sobivate võimalustega ja küsi nõu spetsialistidelt Sunoreki salongides üle Eesti.

www.sunorek.ee



SISUTURUNDUS