Finaal
Hääleta
Kodukujundaja korter on valmis! Vaata, milliseks kujunes Eesti esimene hääletuste teel valminud kodu!

SISUTURUNDUS

Kliendi fantaasiaid teostades

Foto: Tank Indoor

Sisekujundaja Viktoria Bankov on Tankiga koostööd teinud juba kümme aastat, soovitades oma klientidele nii Tanki garderoobisüsteeme kui ka liuguksi. „Tank suudab kõik minu hullud ideed teostada, olen nendega 100% rahul,” kiidab Viktoria.

Kuidas valida kappi?

Kuidas käib garderoobisüsteemi planeerimine? Sisekujundaja Viktoria Bankov räägib kõigepealt inimestega ja uurib, kui palju on neil asju. Ühel on palju jalanõusid, teisel on aga hobid, mis vajavad samuti kapiruumi. Mõnes peres on mehel rohkem riideid kui naisel. „Kuigi ma vaatan alati ka Tanki valmislahendusi, et äkki saab nendest sobiva asja kokku panna, on inimesed erinevad ja universaalset „tabletti“ pole olemas,“ ütleb Viktoria.

Sisekujundaja planeerib alati täpselt: selle toru peal on särgid, selles sahtlis sokid, siin püksid; kui palju on vaja ruumi mantlitele ja pikkadele kleitidele jne. „Kappi kavandades kirjutan igale riiulile, mis sinna tuleb. Kapi joonise tegemine on tegelikult suur töö: iga asi on mõõdetud,“ selgitab sisekujundaja.
Viktorial ei ole kindlat põhimõtet, et kapp peab olema põranda või seina värvi — ta lähtub kontseptsioonist ja teeb võimalusel midagi uut ja huvitavat.

Foto: Tank Indoor

Sisekujundajat tuleks usaldada

Kui juba sisekujundaja võtta, siis tuleb teda ka usaldada ja minna temaga lõpuni välja. Kui tahetakse oma kodu ise disainida, siis pole mõtet sisekujundajat palgata, arvab Viktoria.

Sisekujundaja Viktoria Bankov toob välja ka põhjuseid, miks ta just Tankiga koostööd teeb: „Mulle meeldib, et nad suudavad oma töö eest vastutada ja annavad kindlustunde nii mulle kui ka kliendile. Tank pakub täislahendust: tooteid, transporti ja paigaldust. Kuna nad teevad otsast lõpuni kõik ise, siis ka vastutavad kõige eest. Kui tekivad mingidki probleemid, siis Tank tuleb alati kohale ja kõik saab korda.“

Tutvu lähemalt just sinu kodule sobivate võimalustega ja küsi nõu spetsialistidelt Tanki salongides üle Eesti.

www.tankindoor.ee



SISUTURUNDUS