Finaal
Hääleta
Kodukujundaja korter on valmis! Vaata, milliseks kujunes Eesti esimene hääletuste teel valminud kodu!

SISUTURUNDUS

AUHINNAMÄNG: Milline vannituba meeldib sulle kõige rohkem?Võitjad on selgunud!

Integra

Täiuslikus vannitoas on võimalik tunda kõige suuremat rõõmu iseendaga veedetud ajast. Samas on vannituba pragmaatiline ruum, milles võiks olla ühendatud disaini harmoonia ja sisustuse funktsionaalsus — sellest lähtuvalt on loodud Eestis vannitoakollektsioonid. Integra, Nordic, Ruhe, Soul ja Metropolitan, mis pakuvad uudseid isikupäraseid sisustuslahendusi.

Tutvu kollekstoonidega ja vali allpool oma lemmikkollektsioon, kõikide vastajate vahel loosime välja 5 saunarätikut.

KOLLEKTSIOON INTEGRA
Universaalne ja elegantne

Integra on eksklusiivne minimalistliku vormijoonega vannitoakollektsioon, kus on kandvateks elementideks Xonyx kivimassist vann ja sama viimistlusega vannitoamööbel. Valikus on nii seina äärde, nurka sobituvad kui ka skulpturaalsed vannid ning valida on võimalik nii vanne kui ka möölit eri mõõtudes. Vaata lähemalt SIIT.

KOLLEKTSIOON NORDIC
Tasakaalukas ja minimalistlik

Nordic kollektsioonis on lai valik tooteid, milles on ühendatud tasakaal põhjamaiste vormide lihtsuses. Mitmes mõttes on see klassikaline tootevalik leidnud tee paljudesse põhjamaa kodude vannitubadesse, kus hinnatakse kvaliteeti nii disianis kui ka funktsioonaalsuses. Vaata lähemalt SIIT.

KOLLEKTSIOON RUHE
Voogav ja harmooniline

Ruhe väljendab vormide harmooniat ja tasakaalu - lihtsates vormides kohtuvad kõrgtasemel tehnoloogia, elegantsed vormid ja kvaliteetsed materjalid. Disainis on lähtepunktiks olnud looduslikele kujunditele omane pehmus ja harmoonilisus. Tulemuseks on terviklik funktsionaalne vannituba, mis on mugav ja tasakaalus. Vaata lähemalt SIIT.

KOLLEKTSIOON SOUL
Modernne ja luksuslik

Klassikaliste mõjutustega kaasaegse kollektsiooni mitmed tooted on isikupärase joonega disainilooming. Kollektsioonist õhkub nii avangardi kui ka nostalgilist veetlust, mis muudab iga detaili selles vannitoas eksimatult stiilseks ja unustamatuks. Vaata lähemalt SIIT.

KOLLEKTSIOON METROPOLITAN
Suurlinlik ja ekstravertne

Sobib vannituppa, mis on kaasaegne ja kordumatu. Luksuslikud ja mõneti isegi eksentrilised vormilahendused, mille miksimine loob interjöri uudse sära ja kordumatu isikupära. Vaata lähemalt SIIT.

Auhinnamäng on lõppenud ja ja saunalina võitjad on:
Kersti Talving
Tiiu Pajur
Jaanika Kuklase
Riina Bankiir
Meelis Kruus

Palju õnne!



SISUTURUNDUS