Finaal
Hääleta
Kodukujundaja korter on valmis! Vaata, milliseks kujunes Eesti esimene hääletuste teel valminud kodu!

SISUTURUNDUS

Kas tead, mis vahe on massaaživannil ja mullivannil?

Massaaživann Rhea

Massaaživanni nimetatakse mullivanniks ilmselt seepärast, et õhumassaaži puhul vannivesi muliseb ja läbi vannivee tõusevad õhumullid. Veemassaaž ehk hüdromassaaž, millel on meditsiiniliselt tõestatud toime, on tehnoloogiliselt üles ehitatud teisiti: pump pumpab survestatud vett (mitte õhku) läbi düüside ja ringlev soe vesi masseerib nahka ning lihaseid.

Veemassaaž (hüdroteraapia) — veemassaaž toimub läbi vanni külgedel olevate düüside. Veemassaaž on kordades tõhusam ja tugevam, kui õhumassaaž.

Õhumassaaž (rahvakeeles mullivann) toimib läbi vanni põhjadüüside kaudu. Ehk siis läbi düüside liigub õhk ning tekib õhusurve. Õhumassaaži temperatuur sõltub õhutemperatuurist, mis suunatakse vanni. Kui vanni vesi on nt soe või kuum ning õhutemperatuur aga vannitoas pigem jaheda võitu, jõuab vanni just see sama pigem jahe õhuvool.

Mehaaniline turbomassaaž süsteemi korral suunatakse puhuri võimsus veemassažisüsteemi ja saadakse eriti tugev veemassaž. Sobib neile, kes naudivad tugevat massaaži.

SlimLine veemassaaž põhineb täisintegreeritud elektroonilisel massaažifunktsioonide juhtimisel. Erinevaid massaažipiirkondi (külg, selg, jalad) ja veealust valgustust saab juhtida lihtsa nupulevajutusega EasyTouch paneelil. Mitmekülgne ja tõhus massažifunkstioon.

Pildil SlimLine

Mullivann Rhea

Kindlasti tasub jälgida järgnevaid detaile

Peale massaažisüsteemi valiku võib uurida massaažisüsteemi asetust vannis ja võimsust ja kontrollida, mida sisaldab vannitootja garantii. Massaaživanni puhul on kõige olulisem eelistada Euroopa päritolu toodet. Nii saate kindel olla, et vann vastab Euroopa ohutusnõuetele.

Massaaživann Madonna

Kui valite suurema nurga- või erikujulise massaaživanni, siis on äärmiselt tähtis, et vannil oleks kaks massaažipumpa, mis tagab tõhusa veemassaaži. Ühe pumba jõudlus jääb suure vanni puhul nõrgaks ja soovitud ja eeldatav massaaž võib osutuda ebapiisavaks. Samuti on suur roll juhtimiselektroonikal ja sellel, kas vannil on automaatne veetühjendus torustiku kaudu. Kvaliteettootjatel on massaažitorustik ja pumba drenažeerimine ehitatud nii, et torustikku jääva jääkvee hulk on minimaalne. See omakorda tagab, et torustikku ei jää seisma vesi.

Massaaživann Quadrum

Massaaživanni peaks iga teatud aja tagant puhastama torustikku spetsiaalse desinfitseeriva puhastiga PipeCleaner. Antud toode ei sisalda toksilisi jääke ja on keskkonnasõbraik ning meediva lõhnaga.

www.balteco.ee



SISUTURUNDUS