Finaal
Hääleta
Kodukujundaja korter on valmis! Vaata, milliseks kujunes Eesti esimene hääletuste teel valminud kodu!

Millist nägu on sinu kodu — klassikaline, trendikas või romantiline?Vasta ka küsimusele!

Kollaaž

Üsna levinud on eri sisustusstiilide kombineerimine, kuid enamasti valitseb kodudes läbivalt ikka üks kindel joon — klassikaline, trendikas või romantiline. Igaüks neist võib veel olla omas võtmes, näiteks minimalistlik või luksuslik. Milline stiil on sinu lemmik?

KLASSIKALINE

Klassikalise viimistluslahendusega kodu on rahulikuks fooniks nüansirikkale interjöörile. Oma olemuselt on stiil lähedane romantilisele, olles siiski selgejoonelisem ja värvipaleti poolest tumedam. Seda eeskätt just mööblit ja viimistlusmaterjale silmas pidades. Klassikaline stiil mõjub rahulikult ja hubaselt, mistõttu on see kodusisustuses üks enim armastatud stiile maailmas. Valik sobib perele, kes armastab soliidsust ja aegumatust. Kerge värskenduse saab teha näiteks hooajaliselt, vahetades padjakatteid, mõne vaiba jms. Rohu kvartali klassikalise kodu inspiratsiooniks on skandinaaviapärased naturaalsed toonid, mis kohtuvad kõikides ruumides erinevate hallide varjunditega.

Vannituba mängib kandiliste modernsete vormilahendustega — kivimassist vann, kandiline valamu ja väärikad kroomitud detailid harmoneeruvad stiilipuhta Arte Ceramic plaadiga. Kirgas dušisein tekitab õhulise ruumiloome.

TRENDIKAS

Trendika lahendusega kodu on julgem ja kontrastne. Hubased pruunid toonid ei mõju raskepäraselt, sest interjööri on lisatud üllatavaid detaile. Tasakaaluks on ka poolmatid heledad seinavärvid, mis loovad kodus helge õhkkonna ja avara ruumitunnetuse. Pruun värvikasutus põrandatel hoiab kõikides tubades rahulikku ja sooja fooni — tumeda ja heleda koosmõju on harmooniline. Magamistuba on alati kõige soojema joonega — on see ju mõnus pesa, kus ärkad ja kus uinud. Tapeet on magamistuppa hea valik, sest lisab soojust veelgi. Ringjate lillemotiividega toob ruumilahendusse põneva kontrasti.

Erinevad efektsed materjalikasutused ja vannitoa värvikad pisidetailid lisavad interjöörile trendikaid nüansse. Romantiline, hubane ja retro-barokse alatooniga — miks mitte end üllatada!

ROMANTILINE

Romantilise meeleoluga interjöörist leiad põnevaid mustreid. Üldine värvigamma on beežist tumepruunini ja loob kõikides ruumides elegantse ning hubase üldmulje. Magamistoa mustriline tapeet ilmestab ruumi pehme romantikaga. Romantilisele stiilile on omaseks rikkalikud sisustustekstiilid: kardinad, dekoratiivpadjad, päevatekid, vaibad jne. Kui sulle meeldib intensiivne lillemuster — näiteks tapeedis-, siis on soovitav sisustustekstiilides kasutada tagasihoidlikumat mustrit ja vastupidi. Siis ei läheb üldmulje häirivalt kirjuks ja sinu meeled puhkavad harmoonilises toas.

Vannituba on läbivalt retrostiili mõjutustega — julge mustriga põrandaplaatidel troonib kuninglik messingist jalgadel vann. Sanitaartehnika detailid eksponeerivad isikupäraseid ümaraid vorme, kõikjal kohtuvad kroom ja valge keraamika.

Rohu kvartali kodude hulgast saab valida just endale meelepärase.