Finaal
Hääleta
Kodukujundaja korter on valmis! Vaata, milliseks kujunes Eesti esimene hääletuste teel valminud kodu!

SISUTURUNDUS

Kuidas hoida kodus minimalistliku joont?

Foto: Softrend

Mõned meist armastavad puhtaid valgeid pindasid, teised eelistavad lopsakat stiili, värve ja aksessuaare. See artikkel on neile, kes armastavad minimalismi või soovivad oma koju tuua mõningaid minimalistlikke jooni, et kodu näeks lihtsa vaevaga puhas ja korras välja ning fookuses oleks selge vormiga mööblisesemed.

Andmise ja võtmise tasakaal

Paljudel meist on kodus mõned sahtlid või lausa kapid, kuhu koguneb kõik see, mida kindlasti „ühel päeval vaja läheb“. Minimalistlik elustiil algab valikutest: ebavajalikke asju enamsti ei ostetagi ning liigsetest asjadest osatakse aegajalt loobuda.

Suuremate ja kallimate asjade, nagu mööbel või kodutehnika, ostmisel kehtib lihtne põhimõte: iga kord kui midagi soetatakse, antakse ka midagi ära. Nii ei kuhju koju liiga palju asju. Vana mööbel ei pea kindlasti rändama prügimäele, selle saab viia näiteks taaskasutuskeskusesse või leida muul moel uus tänulik omanik.

Mööbel minimalistidele

Minimalistliku kodu põhireegel on see, et nähtaval kohal on vaid asjad ja mööbel, mida kasutatakse igapäevaselt.

Minimalistlikus kodus saavad põhitähelepanu kõige praktilisemad asjad: diivanid, lauad, valgustid ja muu mööbel. Seetõttu on oluline, et need tooted oleksid sellised, mida soovime iga päev ja igas valguses näha. Softrendi diivanite valikusse kuulub näiteks Newman, mis on stiilselt lihtne, samas piisaval eriline. Kõrged jalad pole ainult elegantsed, vaid ka praktilised, kinnine taskustatud vedrustusega istumispadi pole mitte ainult kvaliteetne ja vastupidav vaid ka äärmiselt mugav.

Kuubiku nime kannab aga kõige sirgjoonelisem tegelane meie diivanilaudade seast. Tegemist on minimalistliku ja multifunktsionaalse diivanilauaga, mida saab tänu erinevatele mõõtudele ja kõrgustele üksteise peale liigutada − nii saab vajaduse korral rohkem lauapinda tekitada ja samas ka huvitavaid kombinatsioone tekitada.

Tule tutvu Softrendi teiste minimalistliku joonega toodetega salongis ja küsi nõu müügikonsultandilt!



SISUTURUNDUS