Finaal
Hääleta
Kodukujundaja korter on valmis! Vaata, milliseks kujunes Eesti esimene hääletuste teel valminud kodu!

SISUTURUNDUS

Kõige sagedamini saab pere kokku laua ääres. Olgu seal siis mõnus!

Foto: erakogu

Mõnusad hommikusöögid, pühapäevased lõunad ja rikkalikud pikad õhtusöömaajad on tõeliselt nauditavad siis, kui kogu pere saab koos olla. Softrendi valikus on disainer Argo Tamme loodud söögilaud ja sellega sobivad söögitoolid nimega Ming, mis sobivad kenasti kodu südamesse.

Softrendi mööbel paistab silma stiilse joone poolest, nii otsustasime ka söögilaua puhul elegantse õhukese disaini kasuks, mis tasakaalustaks väärika täispuidu raskust.
Disaineril oli söögilauda Ming disainides selge visioon sellest, mis laua juures oluline on – kasutajasõbralikkus ja kestvus. Nende omaduste rõhutamiseks on Mingi materjaliks tammepuit, vormikeel siledalt ümar, lauajalad astuvad mugavalt sissepoole ning lauaplaadi serv on freesitud 45-kraadise nurga all.

Et igaüks leiaks oma koju täpselt õige laua, on söögilaud saadaval kolmes mõõdus 160 × 90, 180 × 95, 200 × 100 cm, ja tamme täispuit on valikus naturaalse, valgendatu ja tumedana.

Softrend Foto: erakogu

Mugavad söögitoolid

Kuna paljudel on elutuba avatud söögitoaga, on tähtis, et tervik moodustuks ka pehme mööbliga. Seepärast on Mingide pere söögitoolid pehmed ja kanga saab sobitada diivani, kardinate või valgustitega.

Loomulikult peab ühe mõnusa söömaaja tool mugav olema ja ses osas pole järeleandmisi tehtud, nii tegime istumismugavuse osas mitmeid katsetusi ja arendusi, et parima tulemuseni jõuda.

Painutatud vineerist polsterdusega tooli katteriie on eemaldatav, et söögitoolide puhastamine oleks lihtne. Tooli jalad on tamme täispuidust ja valikus samades toonides kui söögilaud Ming.



SISUTURUNDUS