Finaal
Hääleta
Kodukujundaja korter on valmis! Vaata, milliseks kujunes Eesti esimene hääletuste teel valminud kodu!

SISUTURUNDUS

Liuguksed – avarus ja valguse mäng!

Erakogu

Liuguksed sobivad ideaalselt peaaegu kõikidesse ruumidesse, pakkudes võimalusi kapi või garderoobitoa sisu varjamiseks ja ruumi jagamiseks. Lisaks praktilisele funktsioonile on liuguks samaaegselt ka rohkete võimalustega sisekujunduselement. Eriti hästi sobivad liuguksed kitsasse ruumi, kuna liiguvad horisontaalselt üksteise ette. Tanki liuguksed on sobilikud ka kaldlagedega ruumidesse.

Eesti kodudes kasutatakse liuguksi peamiselt garderoobikapi osana (nt esikus ja magamistubades). Liugukse planeerimisel ja valikul tuleb arvestada järgnevate teguritega – ruumi suurus ja eripära, interjööri üldine stiil ning kapi funktsionaalsus.

Foto: erakogu

Lisaks traditsioonilistele liuguste kasutuskohtadele, nagu täisnurksed kapid ja nišid, on liuguste kasutamine eriti mugav kaldlagedega ruumides, kus kapp avaneb kaldlaega risti. Kaldlagedega tubades on liuguks teiste uksetüüpidega võrreldes palju mugavam ja praktilisem lahendus.
Liuguks võimaldab kapile mugavat juurdepääsu täies ulatuses ja on ka ruumisäästlik. Liuguksi saab kasutada ka ruumijagajana kahe erineva toa või ruumi erinevate osade vahel. Näiteks on kauni spooniga liuguks suurepärane interjööri ilmestaja ning mõjub väga uudselt ja modernselt.

Tanki liuguste materjalide valik on väga lai – igaüks leiab siit endale meeldiva. Traditsioonilistest materjalidest on esindatud paljudes toonides melamiinid, erivärvilised klaasid, erinevat tooni peeglid, spoonid ja kõrgläikeline värvitud materjal. Kõiki materjale saab ukse sisudena omavahel kombineerida ja leida disainiliselt parima lahenduse.

Foto: erakogu

Tanki liuguste juures kasutatakse suuremat kasutusmugavust võimaldavaid „tarkasid lahendusi” – ukse pehmelt sulgumise lahendus ja liikumisanduriga liuguste valgustuslahendused (kapi välised ja sisesed). Kõikide materjalide ja lahenduste näidistega saab tutvuda Tanki müügisalongides üle Eesti. Kohapeal on abiks asjatundlikud ja kogenud müügikonsultandid. Eesti eelistatuimad Tanki garderoobisüsteemid ja liuguksed tähistavad käesoleval aastal 16. juubelit.

www.tankindoor.ee



SISUTURUNDUS