Finaal
Hääleta
Kodukujundaja korter on valmis! Vaata, milliseks kujunes Eesti esimene hääletuste teel valminud kodu!

SISUTURUNDUS

Imelised elamused ja hea uni sinu magamistoas algavad voodist

Foto: erakogu

Eks on ikka nii, et kui midagi armastusega teed, siis tuleb see ka kõige paremini välja. Delux on võtnud sihiks mugavuse loomise magamistoas ja seda igas mõttes. Kui heidad õhtuti voodisse, mis on just sinu soove arvestades kokku pandud, siis on parim uni garanteeritud. Sinu kehakuju järgiv madrats, „konditsioneeriga” tekid-padjad ja nutikad lahendused – näiteks lemmikmuusikat mängiv padi... Kuidas kõlab?

  • Kui saaksid ehitada endale voodi, siis milline see oleks?

Õige on siinjuures uurida, mida räägivad selle kohta hea une loojad. Delux on Soomes alustanud ja hiljem tootmise Eestisse kolinud pereettevõte. Kogemust voodite ja madratsite tootmises on kogunenud juba veerand sajandit — kvaliteedi märk, mida tasub usaldada. See pole pelgalt voodikast koos madratsiga, vaid nutikad lahendused, tootearendus ja funktsionaalsus. Üheskoos tagavad need parima võimaliku une.

Delux Foto: Sven-Olof Englund
  • Unikaalne luksus

Käsitööna valminud voodile saab valida vedrude arvu, pehmuse ja tugevuse, kangamaterjali, värvitooni, peatsi, jalad ja palju muud. Iga voodikomplekt on tõeliselt unikaalne — ainuüksi patju on ligi sada varianti. Valikus on ka motoriseeritud voodid, kuhu saab lisada massažifunktsiooni, ja jalutsikasti on peidetud teler, mis lihtsa nupuvajutuse peale end „ilmutab”.

Firma tegevjuhi Jaanika Sjoholmi sõnul keskenduvad nad toodetele, mis mõjutavad just meie igapäevast heaolu. Need on ergonoomilised ja lõdvestavad ning vähendavad magamistarvetes nii tolmulestasid, staatilist elektrit kui ka niiskustaset. Fookuses ongi eelkõige hügieenilisus, sest sellest saab kõik alguse. Tenceli puidukiust toodetud tekstiil on seejuures tänuväärne materjal — bakter ei saa seal pesitseda. Kattemadratsite katted on lukkudega eemaldatavad ja pestavad, seega ei pea neid tihti välja vahetama, sest kestavad kaua.

  • Lemmikmuusikat mängiv padi suigutab õndsasse unne nii kodus kui ka reisil.

Põhitoodangusse kuuluvad padjad, tekid, madratsid, kattemadratsid ja voodikomplektid, kuid igale magamistoale saab läheneda laiemalt. Lisaks valmistab Delux jalutsikaste, öökappe, tumbasid, päevatekke ja muidugi leiab tootevalikust endale ka muid magamistoa juurde kuuluvaid aksessuaare: dekoratiivpatju, hommikumantleid, voodipesu, toasusse, käterätte jm.

See pole kaugeltki kõik. Paljudele meeldib magama jääda lemmikmuusikat kuulates ja sellest sai alguse idee luua üks huvitav toode. Deluxi innovaatilisemate toodete perekonnas on nüüd kaela toetav kõlaritega padi ja samuti kaela toetav muusikaga reisipadi. Tihti reisides on muusikat pakkuv reisipadi heaks kaaslaseks. Muusikat saab paigaldada ka voodi peatsisse.

Delux Foto: erakogu

Jätkuvalt on tootevalikus „konditsioneeriga” padi ja tekk, mis kasutavad kehaniiskuse eemalejuhtimiseks patenteeritud tehnoloogiat, ning erilisest kangast padjad-tekid, mis on külmadel kuudel mõnusalt soojad ja suvisel ajal kosutavalt jahedad.

Uudiseks on kaubamärk Daunlux — uudsest täitematerjalist padjad ja tekid. Unusta patjade kloppimine, et kohevust taastada — need tooted ei vaja sopsutamist ning hoiavad õiget vormi kogu aeg.

  • Tippkvaliteet nõudlikule kliendile

Kuna praeguseks on kujunenud põhikliendiks sakslane, kes ootab tippkvaliteeti, siis seegi räägib iseenda eest — iga tootmisest väljuv ese on läbinud rangeima kontrolli ja vastab kõrgeimatele soovidele.

Keskmise ja kõrgema hinna ning kvaliteedi taseme juures on meeldivaks üllatuseks see, et tehase esindussalongis on tarbijasõbralikud hinnad.

25 aasta eest Soomes alustanud Delux OÜ-d on tunnustatud mitmel aastal Eesti parima ettevõtja tiitliga.

Allikas: Eesti Päevaleht



SISUTURUNDUS