Finaal
Hääleta
Kodukujundaja korter on valmis! Vaata, milliseks kujunes Eesti esimene hääletuste teel valminud kodu!

SISUTURUNDUS

Vannituba laieneb ka õue

Minibasseinid sise- kui ka välistingimustesse loovad võimaluse oma kodus nautida spaa puhkust 365 päeva aastas. Minibasseinides on võimalik pere ja sõpradega veeta väärtuslikku aega, nautides veemassaaži, valgusteraapiat, mõnusat muusikat ja parimat seltskonda. Koduseid minibasseini mõnusid saab nautida nii kuumal suvisel päeval kui kaunil lumisel talvel.

Basseinid on lihtsalt paigaldatavad vabalt valitud kohale aias, terrassil või siseruumides. Basseinid on puidust korpusega. Valmistatud Lucite™ eksklusiivsest valuakrüülist, mis on loodud kestma ka kõige tihedama kasutamise korral. Basseini välimine kiht on kaetud eriti läikiva Microban™ kaitsekihiga, mis takistab võimalikku ebameeldivat lõhna teket, mustust ja toote hävimist põhjustavate bakterite tekkimist ning levimist.

Akrüüli värvivalik:

  • Sierra (liiva teraline graniit)
  • Pearl Shadow (must marmor)
  • Alba (pärli valge)
  • Mocha (tumehall marmor)

2016 uued luksuslikud minibasseinid Lounge 2 ja Lounge4 on modernse disainiga ning samas klassikalise funktsiooniga minibasseinid, mida on testitud pikaajaliselt ning valmistatud vastu pidama Põhjamaa karmis kliimas.

Minibasseinid Foto: erakogu, Balteco

Lounge2

Lounge-tüüpi 2 istekoha ja 2 lisaistmega minibassein sobib ideaalselt väiksemale seltskonnale. Basseinis on ergonoomilisel mugavad istmed, mis loovad võimaluse nauditavaks veemassaažiks koos erineva sise- ja välise valguse ning sobiva muusikaga.

Minibasseinid Foto: erakogu, Balteco

Lounge4

Minibassinil on 2 lounge-tüüpi istekohta , 2 tavalist istet ja 2 lisaistet. Antud uus 2016 aastal loodud minivälibassein annab võimaluse nautida vee lõõgastavat toimet, kuni kuuel inimesel korraga.

Küsi lisa uute basseinide kohta www.balteco.ee.

Minibasseinid Foto: Kaido Haagen, balteco


SISUTURUNDUS